Aardbeien, asperges, boerderijwinkels

De familie Meinardi is met haar aardbeien en asperges al jaren een begrip in Noord Groningen. Om hun producten zo vers mogelijk bij de eindconsument te krijgen heeft men in een vroeg stadium besloten de verkoop zoveel mogelijk in eigen hand te houden. Dit resulteerde in twee boederijwinkels in Winschoten en Noordbroek. Door de jaren heen is het aanbod in de winkels steeds vergroot en heeft men zich verder gespecialiseerd.

Bekijk onze video!

Previous slide
Next slide

Aardbeien en asperges

De aardbeien worden vrijwel jaarrond onder gunstige omstandigheden geteeld. Het speciale ras Sonsation zorgt voor  mooie aardbeien, die heerlijk van smaak zijn. Lekker als tussendoortje, op een beschuitje, door de vla of yoghurt of verwerkt in een Meinardi gebakje of aardbeien slof. 

De asperges zijn maximaal 4 maanden van het jaar beschikbaar, namelijk van eind maart tot eind juni. Deze heerlijke lekkernij, wordt met veel aandacht en zorg geteeld en dagelijks gestoken, zodat ze altijd heerlijk vers op uw bord kunnen liggen.

Huisgemaakt Meinardi

Bij Meinardi gelooft men in eerlijke lekkere voeding. Een eigen bakkerij waar men zelf brood bakt en heerlijke verse banketproducten en vers gebak maakt van uiteraard eigen aardbeien zorgt voor een korte keten die kwaliteit en versheid garandeert. In de eigen maaltijd-, salade en jamkeuken worden dagverse kant & klare maaltijden, die inspelen op het seizoen maar ook heerlijke salades, jams van eigen producten en krentjebrij gemaakt. 

 

Dit doet recht aan de smaak, het milieu en de regio met zijn eetgewoontes. Op deze manier blijft men verbonden met de traditie van toen gekoppeld aan de techniek en bereidingswijze van vandaag. Genieten zonder overbodige e- nummers en toevoegingen. Eten waarderen zoals eten bedoeld is. Dat is waar Huisgemaakt Meinardi voorstaat. Alle producten worden uiteraard onder de strengste eisen en met veel liefde geproduceerd.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Regio en zijn ambacht

Naast eigen producten, zoals brood, banket, maaltijden, salades, aardbeien, asperges etc. treft men ook heerlijke producten vers uit de regio in de winkels. Zo vindt men aardappelen van Van Zwol (Spijk), eieren van boer Migchels (Onstwedde), kaas van kaasmakerij Oldambt (Blijham) en zuivel van de Zuivelmand (Blijham). Naast al deze heerlijke verse producten uit de regio heeft Meinardi ook vele regionale specialiteiten in het assortiment. Zoals Grunneger Swienekeutel drop, Mollebonen, Kniepertjes, Speciaalbieren en nog veel meer. 

Ook treft u in de winkels unieke pakketten aan met regionale of eigen producten in diverse prijsklassen. Leuk om te geven of te krijgen. Laat u verrassen in de winkels in Winschoten en Noordbroek waar altijd iets te beleven valt.