Meinardi Boerderijwinkels
in Winschoten en Noordbroek

De winkels in Winschoten en Noordbroek zijn een feest om te bezoeken. Het lekkerste brood en gebak, heerlijke verse maaltijden, groente- en fruit, eigengemaakte sappen, jams en chutneys, streekproducten, cadeaupakketten en nog veel meer. Laat u verrassen in de winkels in Winschoten en Noordbroek waar altijd iets te beleven valt.


"Een bezoek aan de winkels dient een belevenis te zijn!"

Team Meinardi

Meinardi Winschoten

Zuiderveen 83
9674 TB Winschoten
0597 – 672 454

Openingstijden
maandag t/m zaterdag
8:30 – 18:00 uur
zondag
10:00 – 17:00 uur

Meinardi Noordbroek

Zuiderstraat 28
9635 AL Noordbroek
0598 – 451 951

Openingstijden
maandag t/m zaterdag
8:30 – 18:00 uur
zondag
10:00 – 17:00 uur

Een greep uit onze winkels

Bij de Meinardi winkels kunt u terecht voor onze huisgemaakte producten en streekproducten.

  • Dagelijks bakken onze Meinardi bakkers de lekkerste broden en maken zij heerlijk banket.
  • Onze koks bereiden seizoensgebonden maaltijden, stamppotten, soepen en salades.
  • Op de groente- en fruitafdeling vindt u natuurlijk onze eigen aardbeien en in het seizoen onze asperges, en vindt u verder vele soorten aardappels, groenten en fruit.
  • Verder vindt u bij Meinardi heerlijke (boeren)zuivel producten zoals melk, yoghurt, vla en diverse soorten kaas, scharreleieren en (biologisch) vlees.
  • In het streekproductengedeelte vindt u onze eigengemaakte producten. Denk hierbij aan vruchtenjam, vruchtensap, dessertwijnen, vruchtenweck, siroop, boerenjongens en boerenmeisjes. Deze worden allemaal gemaakt in onze eigen verwerkingskeuken.
  • Meinardi heeft leuke streekproducten en cadeaupakketten, deze pakketten zijn erg leuk om te schenken aan een collega, bekende of geliefde.
  • Door samen te werken met Jos Beeres Wijnkoperij vindt u de lekkerste wijnen van over de hele wereld bij Meinardi. Het wijngedeelte in Noordbroek is het meest uitgebreid.
  • Het assortiment in Winschoten en Noordbroek is nagenoeg hetzelfde, alles wat in Winschoten wordt gemaakt is ook in Noordbroek te vinden (en andersom!).

Over de Meinardi winkel in Winschoten

Vroeger werden er tractors en gereedschap opgeslagen en nu is het een grote uitgebreide Meinardi winkel. De winkel is gevestigd in een oude boerenschuur, welke al jarenlang in bezit is van de familie Meinardi.

In Winschoten ziet u onze bakkers, koks en mensen in de bereidingskeuken uw producten dagelijks vers voor u bereiden.

Over de Meinardi winkel in Noordbroek

Van origine een boerderij, later de gemeentewerkplaats van de voormalige gemeente Oosterbroek. Sinds 2020 is dit de Meinardi winkel in Noordbroek, tot die tijd was onze winkel 100 meter verderop in Noordbroek gevestigd als seizoenswinkel. Tegenwoordig is ook deze winkel het hele jaar door geopend.
In onze winkel in Noordbroek ziet u tijdens het aspergeseizoen ook onze sorteer- en schilmachine aan het werk. Hier worden ze gesorteerd op dikte, lengte en kwaliteit. Na hun reis in deze aspergesorteermachine worden ze direct (en eventueel geschild) verkocht, verser kan niet!